duminică, 21 ianuarie 2018

Grilaj sau gratii


Care este diferenta dintre grilaj si gratii?
Cam la fel ca diferenta intre "jandarmii au imbrancit protestatarii" si "jandarmii s-au imbrancit cu protestatarii".

Jandarmeria vrea sa vedem asta:


Dar...Ce vedem noi e asta:


Si asta, apoi:

Multumesc, stati jos, stiam si io!

3 comentarii:

  1. Stai acasă, nu ieși, PSD veghează. Ciuma roșie, diferită de alb-roșu: DINAMO!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Promit să-ți trimit o poză cu Iohannis din Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am zis in repetate randuri ca pana nu o sa se intample asta http://www.trueactivist.com/police-in-thailand-lay-down-weapons-and-join-with-protestors/ poa' sa vina toata Bucovina si Banatul si restul tarii,si Chinsau' si Kiev-ul ca nimic nu o sa se schimbe.Si daca vin altii la putere,tot din bransa asta a coruptiei o sa fie,tot paziti de jandaemerie,politie,armata(toate platite tot din banii alora care merg la proteste),sa-i apere pe aia.
    Deci oamenii merg ca niste zombi la proteste,nici eu nu stiu de ce...atata energie irosita inutil,si cata energie..
    Practic un om plateste taxe..din banii aia,300-1000 de contabili (senatori si deputati and co.) prima,aleg ei cat sa isi ia partea,fie ca-i salariu ori ori decontari ori pensii,apoi decid cum si cat sa imparta la restu',restul fiind rudele si prietenii lor...si ca sa faca toate astea,ei trebuiesc protejati cumva de lumea care s-ar putea revolta,dar ii tine in frau prin ilegalizarea anumitor substante care ar trezi deşteptu' din prost si legalizeaza substante ca si alcoolul care trezesc prostu' din destept...legi in favoarea lor,coloane oficiale pazite cu motoare and shit.
    Pe faţă!...parca-l si aud pe unu' ca Dragnea sau care o mai fi din astia ca zice #iniofeis,cu o engleza şubteda si comunista. :)

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE