vineri, 3 iunie 2016

Propagandă pro-rusă făcută de preoți în cârdășie cu angajații statului român



Popa din stânga pozei, Mihai Andrei Aldea, este unul despre care am mai scris pe Facebook  acum un an, când o ardea carismatic-pios pe la casele de cultură din Buzău. Acum am găsit vești proaspete despre el într-o postare al lui Costin Andrieș pe G+


Revenind la Mihai Andrei Aldea, ca ocupație și loc de muncă, el declară că ar fi călugăr la Mănăstirea Petru Vodă, pe unde nu cred că atinge chilia prea des la ce program de conferințe are.

În partea cealaltă, că ar fi greșit să spun în partea opusă, zâmbește unsuros Radu Preda, Președintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, iar poza este făcută la conferința din 31 mai 2016, ținută la Facultatea de Drept, conferință pe care o puteți vedea aici.

Dacă nu știați deja, domnul preot Aldea este pe "lista lui Dughin de prieteni ai Rusiei din România". Nu știți despre ce e vorba? Este lista făcuta de ideologul lui Putin și deconspirată acum un an de saitul În Linie Dreaptă, pe care subliniez că nu îl plac și pe care nu îl citesc într-un an mai mult de două ori, dar aici n-am ce face, decât să îi dau dreptate. Propaganda pro-rusă există!
Ia uitați-vă ce zicea Popa Mihăiță la conferință:

"Azi Rusia vine către români. Da, chiar vine, zâmbește către popor, chiar dacă la politicienii noștri, care sunt din tabăra opusă, se răstește."

Deci cum? Rusia zâmbește unui popor străin în timp ce-i spune că țara lui e luată în cătarea rachetelor?! Cât de dulce zâmbet, zău!
Și ce mai zice Mamașa Rasia prin gura lu' taica părintele?!

„Acum, România ar trebui să negocieze și să renegocieze cu SUA; să spună: noi nu vrem exploatări de gaze de șist, nici de către voi, nici de către alții;"

Deci să moară și capra vecinului; nu vă vindeți țara, așteptați să v-o ocupăm noi!

Că popa e dus cu pluta, vândut și fan Putin, nu mă miră. E o practică veche de validare reciprocă a dictaturii lui Dumnezeu și a Țarului.
Problema e că Radu Preda, funcționar al statului român, ține conferințe împreună cu nebunul pro-rus, anti-NATO, anti-UE și anti-orice nu vine din pizda mă-sii Rusia.




2 comentarii:

  1. Io dac-aș auzi că Rusia zâmbește la mine m-aș ascunde sub pat de frică. Mai are și dinții stricați...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valeu, să știi că da!
      Fără zâmbete, te rugăm, mamașa Rusia!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE