vineri, 6 septembrie 2013

Primar sfârtecat de câine

   Google news titra ieri știrea conform căreia primarul oraşului Talkeeda, a fost efectiv sfârtecat de un câine. Deci se întâmplă grozăvii din astea cu câini și în țări “civilizate”.
  
   Stubbs este un primar foarte iubit, care deţine fotoliul de primar al oraşului Talkeeda din Alaska de 16 ani. Imaginați-vă şocul suferit de concetățeni atunci când au aflat că acesta a fost atacat de un câine.
    Deşi alergă liberi şi sunt mai numeroși ca oamenii în Wyoming, câinii păreau să respecte autoritatea lui Stubbs. Dar iată că cel puţin un câine a avut o problemă cu el.
Stubbs se plimba prin oraş sâmbăta trecută, chestie pe care o face în fiecare noapte, când un câine a traversat strada și la atacat.
   Primarul Stubbs, a supravieţuit atacului, dar este în stare foarte gravă. Are un plămân perforat, fractură de stern și o tăietură de 12 cm într-o parte. Medici au fost nevoiți să îl intubeze iar marţi a fost prima zi în care a putut respira natural de la atacul din week-end.
   “Este o ruşine”, (atacul n.t.) a declarat Ashley Kearns, care lucrează la pizzeria micului oraş situat la aproximativ 110 km nord de Anchorage. “El este primarul, nu este o glumă. Ştiu că este ridicol, dar oraşul este condus foarte bine.”
  
   Am uitat să vă spun că Stubbs este un motan?! Probabil impresionat de tragedie am uitat… Ha ha ha! Articolul original din care am tradus pațial și fără talent îl puteți citi aici. Sursa este CNN, așa că, să nu aud nimic despre seriozitate. Americanii sunt nebuni, serios nebuni!
   Azi chiar mă bucur că trăiesc în România, unde chiar dacă risc să fiu mușcat de câini, măcar nu o să am niciodată primar un motan. Sau poate mai știi?!

 

4 comentarii:

  1. da, da' primarul tau nu apare la cnn si nici n-are sustinatori atat de convinsi... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi ar trebui un primar-papagal. Pisicile, nu-ş' cum să dzic, ţin de nivelul de civilizaţie ridicat al unei ţări. Habar n-am, deexemplu, ce-ar putea pune elveţienii ca primar la faza asta: un armăsar pur sânge, o panteră, un rechin (Marele Alb) ţinut într-un acvariu cu margini din aur? În schimb, la primarul-papagal e simplu: nu-ţi convine de ce zice şi face? Îi suceşti gîtul şi cumperi altul. La capitolul găinaţ e ceva mai special că am auzit că miroase mai ceva ca duhoarea de sconcs. Dar, na, ne descurcăm noi că cei 50 de ani de tovărăşism ceauşist ne-au învăţat cu vîrf şi îndesat cum devine treaba cu descurcatu'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io cred ca elvetienii ar pune primar o marmota, ca la ei vacile sunt ocupate cu alaptatul ciocolatei iar ursii au emigrat la noi.
      La noi ar da bine la primarie un caine.
      De ce nu merg treburile, de ce nu sunt fonduri?
      Pentru ca avem un caine de primar. Nu, nu ne musca, doar sta sub birou si se linge in pula.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE