joi, 11 noiembrie 2010

Tiganii si extraterestrii


Bobo, imi dai bobo?! Bo' boane domnuu'....Deee-mi si mie cevaaa!
Da-i fa mamica, da-i ceva dulce nu vezi ca are circuit inchis la muci cu sistem de franare fortata?! Uite cum ies din nas si intra in gura pentru a fi ingititi si scosi din nou la oxigenat...Da-i fa, ca mucii sunt sarati!
Ce i-ai dat fa, un sevetel? Aaa...ie cu aroma de vanilie...Da-i fa doo, nu vezi ca e si sora-sa dupa poarta bisericii?!
Chiar fai fato, tu crezi ca stramosii astuia sunt ai de facura biserica cetate de acilea din Sarosul pe Tarnave si aia de o vazuram mai devreme in Biertan? Aia de ie patrimoniu Iunesco...
Auilei fa, sa stii ca nu! N-a facut-o tac'su si nici stra-stra stramosu' la a cincea sptitza de ceaun. N-a facut aia nimica, la fel cum n-am facut io navele spatiale din filmu' Star Sterp. La fel cum indienii aia de dorm sub paturi pe strada la Mmm Bai n-au facut Tajmahalaua, la fel cum amarashtanii aia de te foteaza cu camila, n-au ridicat in viata lor alta piramida decat aia de moloz cu motz din gangul de la colt.
Cum nu-i adevarat, fa ori esti proasta? Uita-te fa la el, uita-te la mine, la noi! Daca aterizeaza icstraterestrii acum si se uita la noi ce vad ei fa? Crezi ca fac vre-o legatura intre Casa poporului si cojile de seminte care iti atarna tie in carmazul de pe buze, precum corcoatzele la coada oii?!
Hai fa, scuipa guma si hai la drum! Nii la el fa cum sa repazit la ea, ca gaina la flegma! Fai trebuie sa plecam.
Haidi pa Romanie moderna cu trai medieval si populatie de caverna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII MUCEGAITE